Gofre turnate

6 gofreIngrediente:

  • 2 oua8
  • 150 gr faina
  • 250 ml lapte ( sau 200 ml lapte si 50 ml apa minerala)
  • 50 gr unt topit
  • 100 gr cascaval ras
  • sare doar daca mai este nevoie
  • piper cayenne
  • seminte de chimen, susan
  1. Se face extrem de simplu, se amesteca toate ingredientele cu un tel pâna obtinem un aluat curgator de consistenta smântânei mai groase
  2. Punem aparatul sa se încinga bine si turnam cu polonicul
  3. N-as putea sa va spun cât dureaza dar ridicati capacul aparatului si va veti da seama7 gofre
  4. Pe masura ce sant gata depozitati-le pe un gratar pentru ca altfel se vor înmuia din cauza caldurii
  5. Nu am facut toata compozitia, ce a ramas am pus într-o sticla si am pastrat-o pâna a 2-a zi la frigider când a fost necesar sa mai adaug putin lapte

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s