Pateuri sarate

6 pateuri

Modul de lucru este acelasi ca si la pateurile cu foi, deosebirea fiind gustul *;) face cu ochiul *:-$ nu mai spune la nimeni, şşş! *:)) hohote de râs  dar va asigur ca au ceva în comun !

Aluat

  • 120gr faina reducatoare de carbo7 pateuri
  • 2 linguri faina de soia – tolerat
  • 2 linguri fibre de bambus
  • 4 linguri tarâte de ovaz
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 pachetel drojdie uscata
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 1 lingurita ulei de masline

Umplutura

Finisare

  • 1 ou
  • 5 linguri iaurt degresat
  1. Se face aluatul amestecând toate ingredientele cu oualele batute cu sare, cu palmele unse cu ulei se framanta câteva minute aluatul, îl acoperim cu o folie si-l lasam pe masa de lucru
  2. Umplutura este facuta din resturi avute în frigider : putina branza degresata, telemea si un pachet de tofu, le-am maruntit cu furculita si am adaugat ouale batute
    Puteti sa puneti orice branza aveti 8 pateuri
  3. Din aluat vom face doua foi egale cu tava pe care o sa o folosim
  4. Aluatul se întinde cu sucitorul între doua foi alimentare , dupa ce am facut prima foaie o punem în tava ( tava mea – 28 X 20- este de silicon, daca nu aveti folositi hârtie de copt pentru a o tapeta ), se toarna umplutura
  5. Se întinde si a 2-a foaie, se aseaza deasupra9 pateuri
  6. Cu un cutit se portioneaza aluatul crud, amestecam iaurtul cu oul si turnam deasupra întinzand pe toata suprafata
  7. Se da la cuptorul preâncins la 160 gr

spor la treaba

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s