Înghetatã în trei culori 

8A venit caldura, inca n-am scos aparatul de înghetata de la naftalina dar aeasta înghetata iese foarte buna si la congelator fara ace de gheata, nu este nevoie sa amestecati din când în cand în ea

Ingrediente:10

  • 3 oua
  • 250 gr brânza degresata cremoasa
  • 4 linguri lapte praf degresat
  • 350 lapte degresat
  • 2 linguri SlimSugar /alt îndulcitor dupa gust
  • 2 linguri amidon  – tolerat
  • 2 lingurite cacao degresata  – tolerat
  • 2 lingurite ness
  • esente de lamâie, ciocolata, alune si frisca, rom
  • un praf de sare
  1. Prima compozitie : galbenusuri + 1 lingura îndulcitor + 2 linguri lapte praf + 2 linguri amidon se subtiaza cu laptele, se pune pe foc sau la microunde  pâna se formeaza o budinca
  2. Se acopera cu o folie alimentara si se da la racit, sa se raceasca mai repede am pus într-un vas cu apa rece apoi la congelator pentru 30 min9
  3. A 2-a compozitie : albusurile cu praful de sare se mixeaza pâna devin tari, se adauga 1 lingura de îndulcitor, 2 linguri lapte praf, treptat adugam branza degresata si budinca , nu uitati sa mixati în continuare
  4. Se obtine o compozitie foarte cremoasa pe care daca vreti o puteti lasa ca atare sau o împartiti in 3 boluri
  5. Într-un bol am adaugat doar esenta de lamâie, în al 2-lea cacao, esente de rom, ciocolata si în cel de-al 3-lea ness si esenta de alune si frisca
  6. In pahare de unica folosinta am pus alternând câte o lingura din fiecare culoare
  7. Se da la congelator, se asteapta sa se întareasca si se serveste cu placere 

pofta buna (3)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s