Prajitura cu jeleuri

6

O prajitura racoritoare care se poate consuma si în atac daca reduceti la 3 linguri cantitatea tarâtelor de ovaz si o sa aveti o prajitura pentru 2 zile

Jeleu rosu

  • 1 L apa
  • 6 pliculete ceai de fructe
  • SlimSugar  /alt îndulcitor dupa gust
  • 20 gr gelatina pudra

Blat

Jeleul alb

  • 1 Kg iaurt degresat
  • SlimSugar /alt îndulcitor dupa gust
  • esente de vanilie si lamâie
  • 20 gr gelatina pudra
  1. Se face ceaiul îndulcit, cand se racoreste se adauga gelatina , se da la rece sa se întareasca foarte bine
    Eu am facut asta seara pentru a ma asigura ca s-a închegat foarte bine7
  2. Pentru blat se mixeaza albusurile cu un praf de sare, galbenusurile se mixeaza si ele cu îndulcitorul si esentele apoi se toarna peste albusuri amestecând usor de sus în jos
  3. Se încorporeaza si ingredientele solide ( tarâtele, faina de konjac si praful de copt)
  4. Compozitia se toarna în tava ( 28 X 20 ), se da la copt la 160 gr
  5. Jeleul se taie bucatele, iaurtul se amesteca cu îndulcitor, esente, gelatina hidratata si lichefiata si bucatile de jeleu
  6. Tava în care am copt se tapeteaza cu folie alimentara, se aseaza blatul, am rasfirat câteva bucati de jeleu apoi se toarna amestecul cu iaurt
  7. Se da la rece pâna se întareste si consuma cu placere
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s