Tarta cu „ gris ”

6O tarta usor crocanta cu  o crema usoara, deosebita

Coaja tartei

Crema

  • 2 galbenusuri
  • 400 ml lapte degresat
  • 2 linguri amidon
  • 3 galbenusuri
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri SlimSugar
  • esenta de vanilie
  • 300 gr branza degresata
  • 2 lingurite cacao degresata – tolerat
  • 20 gr gelatina pudra
  1. Se face aluatul amestecand separat ( faina reducatoare + fibrele de bambus +faina de konjac + drojdia inactiva + praful de copt cu ( oualele + sare + îndulcitor + esente)
  2. Se formeaza aluatul  la framantare adaugam sana sa se lege mai binepizap.com14621832735681
  3. Se înfoliaza si se da la congelator 15 min apoi se întinde cu sucitorul  între doua folii într-o forma rotunda
  4. Se aseaza foaia în forma de tarta,se înteapa cu furculita la fundul formei, se da la copt, eu coc la 160 gr, depinde de fiecare cuptor
  5. Pentru crema se amesteca amidonul, galbenusurile, îndulcitorul, taratele, se subtiaza cu lapte si se pun pe foc sau la microunde, se lasa pâna se îngroasa
  6. Când este înca fierbinte se adauga branza, se amesteca foarte bine apoi gelatina hidratata si lichefiata
  7. Într-o parte din crema am adaugat cacao
  8. În forma în care am copt tapetata cu folie alimentara , am pus coaja tartei si cremele alternând cremele
  9. Se da la rece, servim dupa ce s-a întarit

pofta buna (2)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s