Biscuiti ciocolatosi

6a

 

Am încercat sa dukanesc Fursecurile crapate  , nu mi-au reusit total doar ca s-au crapat, taratele nu se compara cu faina…

Ingrediente8

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 1 lingura SlimSugar/alt îndulcitor
  • 4 linguri tatâte de ovaz
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri tarâte de grâu
  • 1 lingura faina de konjac
  • 2 linguri cacao degresata – tolerat
  • 1 lingurita ness
  • 2 linguri faina de soia – tolerat
  • esente  de vanilie si rom
  1. Mixam oualele + paraful de sare + îndulcitorul cat sa se albeasca si sa-si dubleze volumul
  2. Se adauga restul ingredientelor, se da la frigider pentru câteva ore sau la congelator pentru o jumatate de ora7
  3. Dati drumul cuptorului, pregatiti tava tapetata
  4. Compozitia este întarita dar maleabila ca o plastelina, se pot face bilute de marimea nucilor, se dau prin îndulcitor si prin cel pudra, se dau la copt imediat la 170 gr pentru 15 min daca le vreti crocante la exterior si pufoase la interior sau dac le vreti crocante – uscate dati focul mai mic si le mai lasati în cuptor
  5. Dupa ce le scoateti din cuptor mai lasati-le în tava pâna se racoresc, sunt fragile si se rup

A 2-a zi sunt mult mai buni !

pofta-buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s