Chec glazurat

15 checRecunosc ca nu prea-mi plac checurile, mai degraba prajiturile cremoase tocmai de aceea l-am stropit cu o glazura sa fie mai comestibil

Aluat chec17 chec

Glazura

  1. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare, la fel mixam si galbenusurile + îndulcitorul + esentele, oprim mixerul se le adaugam peste albusuri amestecând încet cu o spatula/tel manual16 chec
  2. Ingredientele uscate se amesteca ( faina reducatoare + taratele + laptele praf + faina de konjac + praful de copt ) , se încoropreaza treptat alternând cu laptele pâna obtinem un aluat curgator de chec
  3. Aluatul se toarna în forma, se da la cutorul preâncazit la 160 gr sau dupa cum va cunoasteti cuptorul
  4. Dupa ce s-a copt se lasa putin sa se raceasca, se scoate checul din forma si se face glazura amestecând toate ingredientele, turnati peste chec si dati la rece sa se întareasca putin glazura
  5. Acum se poate felia si savura cu placere

Sa aveti, pofta buna (2)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s