Pandispan cu caise

22

 

Este aceeasi reteta ca Pandispan cu fructe – Doina doar ca am schimbat fructele

Ingrediente

  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 13 linguri zahar
  • 13 linguri ulei
  • 13 linguri apa
  • 13 linguri faina cernuta
  • esenta de vanilie
  • caise
  1. Caisele se spala întregi, se lasa la scurs
  2. Oualele întregi se mixeaza cu praful de sare si zaharul, se mixeaza bine pâna se albesc si-si dubleaza volumul
  3. Adaugam uleiul treptat ca la maioneza apoi apa , oprim mixerul, încorporam faina si esenta de vanilie23
  4. În tava ( 28 X 20 ) de silicon ( în caz contrar tapetati-o cu hârtie de copt) , se toarna jumatate din cantitatea de aluat, se pune la cuptorul preâncalzit la 160 gr ( sau dupa cum va cunoasteti cuptorul ) aprox. 5 min cât sa prinda o crusta
  5. Repede scoateti sâmburii caiselor si leasezati deasupra aluatului din tava apoi turnati si restul de aluat acoperind caisele
  6. Puneti tava la cuptor sa se coaca, dupa ce s-a copt puneti sa se raceasca pe un gratar si dupa preferinta se poate pudra

pofta buna (2)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s