Melc cu brânzã

6 melcCrema

Blat

  • 3 oua
  • 4 linguri tarâte de ovaz
  • 1 lingurita faina de konjac
  • 1 lingurita cacao degresata  – tolerat
  • 1 lingurita ness
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 linguri SlimSugar
  • esente  de cozonac, unt, rom, ciocolata, frisca si alune
  • un praf de sare
  1. Se face întâi crema, sa aiba timp sa se întareasca, amestecam toate ingredientele, o lasam deoparte
  2. Pentru blat mixam albusurile cu praful de sare, separat galbenusurile + îndulcitorul +esentele, dupa ce si-au dublat volumul oprim mixerul, agaugam crema de galbenusuri peste albusuri amestecând încet cu un tel, apoi adugam amestecul de tarate, faina de konjac, praf de copt, cacao si ness
  3. Compozitia am turnat-o într-o tava de tarta cu Ø 21 cm8 melc
  4. Crema se pune în posh, se traseaza o linie circulara deasupa aluatului din forma, se da la copt la 160 gr sau dupa cum va cunoasteti cuptorul
  5. Pentru ca mi-a ramas crema m-am gândit sa pun tot cu posh-ul într-o tava tapetata, ce-or iesi biscuiti, gogosele…si au fost foarte bune !

pofta-buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s