Sos de ciocolata

18-sos-de-cioco

Un topping perfect pentru panna cota, clatite, înghetata, o prajitura uscata, o felie de chec…Cantitatile ingredientelor le puteti mari/micsora în functie de cerinte

Ingrediente

  • 200 ml apa
  • 100 gr zahar
  • 4 linguri cu varf cacao19-sos-de-cioco
  1. Apa cu zaharul se pun la fiert, se lasa pana incepe sa se lege dar nu prea gros
  2. Se adauga cacaoa cernuta dintr-o data, se amesteca energic cu un tel
  3. Când începe sa se îngroase ( nu prea mult pentru ca dupa racire înca se mai îngroasa) se ia de pe foc
  4. Rasturnam într-un vas pregatit si dam la rece

Sa-l serviti cu placere !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s