Pandispan cu mere feliate

15

O pajitura foarte usor e facut dar foarte pufoasa si bunaaa !

Aluat

  • 4 oua17
  • 13 linguri de zahar
  • 13 linguri ulei
  • 13 linguri fanta/apa minerala
  • 13 linguri faina
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie, razatura de lamâie

Umplutura

  • 1 kg mere feliate cât mai subtire
  • o lingura suc de lamâie
  1. Dupa ce am spalat merele le-am curatat de casuta si cu coaja cu tot le-am feliat cu ajutorul robotului apoi le-am amestecat cu o lingura suc de lamâie sa nu oxidezepizap-com14812835560491
  2. Oualele întregi se mixeaza cu un praf de sare , zaharul, esenta si razatura câteva minute sa devina o crema spumoasa
  3. Se adauga treptat alternând uleiul cu fanta, se opreste mixerul, se încorporeaza faina treptat amestecând cu un tel manualdsc02656
  4. Jumatate din compozitie se toarna în tava ( 33 X 19 ) tapetata , se da la cuptorul preâncalzit la 175 gr cu ventilatie sau dupa cum va cunoasteti cuptorul
  5. Se lasa doar sa prinda o pojghita, se scoate tava se împrastie merele , deasupra se toarna restul de aluatpizap-com14812924256431
  6. Lasam prajitura sa se coaca si sa se rumeneasca, când este gata se scoate hârtia de copt  si o asezam pe un gratar sa se raceasca dupa care o pudram si o servim cu placere !

glitterfy5154305556B81

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s