Pizza vegetariana

6-pizzaSe face foarte repede, contine un aluat de galeta crocant si sfarâmicios

Blatul pt. 2 persoane

  • 100 gr faina
  • 40 ml apa clocotita
  • 40 ml ulei nuca de cocos  /alt ulei
  • un praf de sare
  • 1/2 lingurita praf de copt

Topping

  • zucchini/dovlecel
  • ardei gras
  • rosie
  • ciuperci

Sos

  • suc de rosii
  • busuioc uscat
  • cimbru uscat
  • piper
  1. Se face aluatul : cernem faina, o amestecam cu sarea si praful de copt, turnam apa clocotita si uleiul, amestecam la început cu o lingura apoi framantam cu mâna. La mine au mai fost nevoie de o lingura de apa clocotita, nu se lega aluatul, probabil ca depinde cât de uscata este9-2
  2. Trebuie sa rezulte un aluat adunat, moale ca o plastelina. Se acopera castronul cu un servet si-l lasam sa se raceasca , facem toppingul
  3. Spalati curatati legumele si taiati-le sub ce forma doriti
  4. Aluatul pentru blat s-a racit, se întinde sub forma rotunda ca AICI   , daca nu aveti o forma de silicon tapetati tava de tarta cu hârtie de copt, asezati blatul, ungeti cu suc de rosii , presarati busuioc, cimbru si piper
  5. Puneti deasupra legumele în ordinea si cantitatea dorita, dati la cuptorul preâncalzit la 180 gr

Sa serviti cu placere, pofta buna de sarbatori

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s