Daca de Craciun am facut nelipsita salata de boeuf, de Revelion am vrut altceva, o combinatie usoara care ne-a placut si aranjata dupa o idee de pe net
Ingrediente
- 1/2 bucata piept de pui
- 100 gr ciuperci marinate
- 3 oua
- maioneza facuta ca aici
- 100 gr cascaval
- masline
- chipsuri
- sare
- În timp ce pieptul de pui si oualele fierb se face maioneza si o punem la rece
- Pe un platou asezam într-un strat pieptul de pui taiat marunt , un strat de maioneza
- Al 2-lea strat au fost ciupercile, maioneza ; albusurile date prin razatoare, presati usor cu palmele si iar maioneza
- Radeti cascavalul , puneti un strat, din nou maioneza
- Ultimul strat va fi din galbenusuri rase pe care le vom aseza si de jur împrejurul salatei
- Puneti maioneza într-un posh si ornati deasupra ca niste careuri apoi asezati masline taiate în sferturi ca fiind semintele ( mai frumos ca la mine, se vede ca m-am grabit )
- Aranjati chipsurile în jurul salatei adâncind putin capatul încât sa stea fixe
NOTA – nu va speriati ca este prea multa maioneza, doar trebuiesc unse straturile nu vom pune în exces eu am facut maioneza din 200 ml ulei - Dati salata la frigider sa stea câteva ore si serviti cu sau fara chipsuri dar cu placere !