Prajitura „ Întalnirea dulce ”

 Nu ne trebuie cuptor, se face la rece intr-o jumatate de ora doar ca la frigider ar trebui sa stea mai mult sa se întrepatrunda aromele, cremele sa se întareasca

Ingrediente pentru o tava 28 X 18
  • piscoturi
  • cafea fara zat
  • 250 mascarpone
  • 100 gr zahar pudra
  • 400 ml frisca lichida
  • 200 gr ciocolata
  • esente de vanilie si rom
  1. Tava se tapeteaza cu folie alimentara, facem un pat de piscoturi inmuiate pe rand in cafea pentru o secunda
  2. Mascarponele se mixeaza cu zaharul pudra 2-3 minute nu mai mult, se adauga 200 gr frisca lichida
  3. Se mixeaza pana se leaga si-si mareste volumul, adaugam esenta de vanilie si turnam crema peste piscoturi, o nivelam
  4. Ciocolata se topeste la aparat sau la baine marie, cand este la temperatura camerei o punem in bolul mixerului, mixam, dupa cateva minute adaugam frisca lichida treptat, esenta de rom  mixam in continuare pana-si mareste volumul
  5. Turnam deasupra cremei cu mascarpone si dam la rece
  6. Eu am facut seara si a 2-a zi am portionat

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s