Chiftelute dietetice din legume

Sunt savuroase, satioase foarte usor de preparat. Se pot servi la o gustare alturi de diverse sosuri  dar si ca fel principal alaturi de o salata
Ingrediente
  • cartof crud
  • dovlecel
  • 1 ou
  • 2 catei de usturoi ( dupa gust)
  • 200 gr cas proaspat de capra
  • 1-2 linguri faina intermediala
  • sare, piper
  1. Dovlecelul l-am dat prin razatoare cu tot cu coaja si miez, nu avea seminte ( nu cred ca e nevoie sa spun ca trebuie spalat inainte) , asemanator si cartoful, se presara un praf de sare, le lasam sa-si lase zeama dupa 15 min stoarcem bine intre palme
  2. Se adauga branza rasa, oul, usturoi pisat, sare, piper
  3. Incorporam faina  cat sa iasa o compozitie moale dar nu curgatoare, care se poate lua in lingura
  4. Punem compozitia in forme de silicon, in lipsa acestora se pot face gramajoare pe hartia de copt
  5. Se da la cuptorul preancalzit la 175 gr cu ventilatie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s