Ostropel de pui

Se poate face din orice parte a puiului, eu am avut doua copane suficient pentru 4 portii

Ingrediente

  • carne de pui
  • 1 lingura ulei de cocos/masline
  • 6-8 catei de usturoi
  • o ceapa uscata
  • un morcov
  • suc de rosii
  • bulion
  • 150ml vin alb
  • sare, piper
  • cimbru
  1. Pregatim toate ingredientele
  2. Pulpele de pui se spala, se sterg cu o cârpa curata, încingeti uleiul într-o cratita si rumeniti-le apoi scoateti-le pe o farfurie calda
  3. În locul acestora adaugati ceapa si morcovul, presarati putina sare sa se înmoaie mai bine, înnabusiti legumele
  4. Adaugati  bucatile de pui, vinul, sucul, pasta de rosii, cimbrul
  5. Fierbeti ostropelul acoperit la foc domol 20-25 min apoi asezonati cu sare , piper si usturoiul tocat, mai fierbeti ~ 15 min
  6. Dupa ce este gata  presaram patrunjel servim alaturi de  mamaliguta sau piure

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s