Spirale umplute

Un aperitiv rapid , gustos usor de facut

Ingrediente

  • 1/2 Aluat frantuzesc la cald (da clik pentru reteta) sau aluat congelat din comert
  • cârnaciori foarte subtiri
  • sunca de Praga
  • 1 galbenus
  • seminte de susan, chimen
  1. Aluatul fiind la congelatot l-am lasat sa se dezghete, pe masa înfainata l-am întins sub forma dreptunghiulara si am taiat suvite cam de 1,5 cm
  2. Lânga cârnacior am pus o suvita de sunca, le-am înfasurat cu aluat
  3. Spiralele se pensuleaza cu galbenusul amestecat cu putina apa, se presara cu seminete si se coc
  4. Calde sau reci sunt la fel de bune !
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s