Rulada umpluta cu dovleac

 

10406815_607894685981896_2642708420394991210_nIngrediente:

  • 500 gr dovleac ras
  • indulcitor dupa gust
  • vanilie
  • 1 plic budinca de vanilie sau 2 linguri amidon
  • 4 oua
  • 1 lingurita praf de cop
  1. Dovleacul ras se amesteca cu indulcitorul,scortisoara si vanilia,se imprastie in tava captusita cu hartie de copt
  2. Albusurile se bat spuma.Galbenusurile se amesteca cu praful de budinca,indulcitor,praf de copt,vanilie
  3. Se rastoarna albusurile batute peste compozitia de galbenusuri,se amesteca incet cu o paleta si toata aceasta compozitie se toarna peste dovleacul din tava.
  4. Se da tava la cuptorul preincalzit pana se aureste ,se coace deasupra.
  5. Scoatem tava din cuptor ,punem un fund peste ea si prin rasturnare o intoarcem invers.Desprindem hartia de copt care acum va fi deasupra,rulam si gata rulada umpluta cu dovleac!

pofta buna (2)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s