Tort inimioara cu dovleac

 

10393154_607894139315284_5052132310120596578_nFara tolerate

Ingrediente:


BLAT
3 oua
500 branza degresata 0,1%
4 linguri tarate de ovaz rasnite dar merg si nerasnite
indulcitor dupa gust
2 lingurite rase praf de copt
goji
scortisoara,arome
UMPLUTURA
500 gr dovleac ras
indulcitor
scortisoara
1-2 cuisoare
2 plicuri gelatina praf
Preparare

BLATUL
Toate ingredientele se amesteca,fara a separa oualele si se lasa compozitia sa se umfle taratele 30 min
Se pun apoi in forma.Eu le-am pus intr-una de silicon in forma de inimioara.Daca nu aveti se poate pune in orice forma tapetata cu hartie de copt.
Se da la cuptor la foc mediu(160 grade) pana se coace,se incearca cu o scobitoare sau un bat de frigaruie
UMPLUTURA
Dovleacul ras se pune intr-o craticioara,se adauga indulcitor,putina apa,se acopera cu un capac sa fiarba innabusit.Gustam daca mai este nevoie mai punem indulcitor si adaugam scortisoara si gelatina praf hidratata.
Forma in care am copt o captusim cu folie transparenta
Blatul il taiem pe orizontala ,si punem in forma blat,umplutura,blat
Dam la rece,cel mai bine se stie ar fi de seara pana dimineata,dar dupa ce s-a intarit umplutura il scoatem din forma si il ornam cu o glazura din lapte praf degresat+indulcitor+cacao

 

Leave a comment