Trandafir marmorat

2Ingrediente :

BLATpizap.com14345640592871

CREMA

neagra

alba

  1. Pentru blat mixam albusurile cu praful de sare, cand se albesc adugam praful de copt, continuam mixarea pana devin spuma tare
  2. Mixam putin si galbenusurile + indulcitorul + esentele, le adaugam in albusuri amestecan incet cu un tel manual/o spatula apoi adaugam treptat amestecul de tarte + lapte praf + faina de konjac
  3. Se toarna in forma si la cuptor se aseaza intr-o tava cu apa asa nu se vor arde “petalele” trebuie sa-i multumim Cristinei Pana !
  4. La cuptor se coace la 180grpizap.com14345623337171pizap.com14345626321531
  5. Facem si cremele pe rand, ale mele se mixeaza apoi se aduga iaurtul, gelatina hidratata/lichefiata, esentele. Fiind cam fluide se dau putin la rece atentie sa nu se intareasca prea mult !
  6. Dupa ce blatul s- acopt si racit se tapeteaza tava in care am copt cu folie alimentara si inepem sa turnam cate o lingura dintr-o culoare in patru puncte, deasupra cealalta culoare…si tot asa pana terminam cremele
  7. Deasupra se aseaza blatul, presam putin sa adere la crema si-l dam la rece pana se intareste
  8. Daca aveti rabdare mai multa decat mine o sa iasa formele mai frumoase eu dupa 3 ore l-am scos din forma, mai trebuia putin lasat…

Oricum a iesit foarte bun, racoros de la frigider

Sa aveti spor la treaba si pofta buna

Leave a comment