Rulada umpluta cu dovleac

 

10406815_607894685981896_2642708420394991210_nIngrediente:

  • 500 gr dovleac ras
  • indulcitor dupa gust
  • vanilie
  • 1 plic budinca de vanilie sau 2 linguri amidon
  • 4 oua
  • 1 lingurita praf de cop
  1. Dovleacul ras se amesteca cu indulcitorul,scortisoara si vanilia,se imprastie in tava captusita cu hartie de copt
  2. Albusurile se bat spuma.Galbenusurile se amesteca cu praful de budinca,indulcitor,praf de copt,vanilie
  3. Se rastoarna albusurile batute peste compozitia de galbenusuri,se amesteca incet cu o paleta si toata aceasta compozitie se toarna peste dovleacul din tava.
  4. Se da tava la cuptorul preincalzit pana se aureste ,se coace deasupra.
  5. Scoatem tava din cuptor ,punem un fund peste ea si prin rasturnare o intoarcem invers.Desprindem hartia de copt care acum va fi deasupra,rulam si gata rulada umpluta cu dovleac!

pofta buna (2)

Leave a comment