Ingrediente :
- Tãitei de casã fãrã ou
- ceapa
- 1 lingurita ulei de cocos
- ardei
- ciuperci
- vânata
- masline
- rosie
- boia afumata
- ierburi aromatice
- sare, piper
- Taiteii se pun la fiert în apa cu sare, dupa ce au fiert se scurg dar nu se arunca apa, o vom folosi la mâncare
- Legumele se curata, se spala, se feliaza
- În cratita se pune uleiul, dupa ce se încinge punem ceapa sa se caleasca putin , adaugam apa de la taitei câte putina de câte ori este nevoie
- Celelalte legume le adaugam pe rând: morcovul ras prin razatoarea mica, ardeiul , ciupercile, vânata, maslinele si rosia data prin razatoare sau mixata,ierburile aromatice, taiteii ultimii dor sa se împrieteneasca cu legumele
Puneti capac sa se înnabuse - Potriviti de sare si piper stingeti focul si adaugati verdeata