Ingrediente
- 60 gr amestec faina fara carbohidrati
- 4 linguri tarâte de ovaz
- 20 gr fibre de bambus
- 1 lingurita praf de copt
- 1 lingurita rasa turmeric
- 7 gr drojdie uscata
- 4 oua
- un praf de sare
- SlimSugar /alt îndulcitor dupa gust
- esente de vanilie, lamâie, cozonac si unt
- dulceata de dovleac
- 1 lingurita ulei de cocos – tolerat sau de masline-permis
- Asigurati-va ca aveti dulceata daca nu o faceti, se face destul de repede
- Pentru aluat, ingredientele uscate (amestecul de faina, tarâtele, fibrele de bambus, praful de copt, turmericul si drojdia ) se amesteca într-un bol, peste ele se încorporeaza ingredientele umede amestecate separat(oualele, îndulcitorul, esentele si praful de sare ) deja se formeaza aluatul
- Cu mâinile unse se framânta aluatul, se înfoliaza si se lasa la odihna cel putin jumatate de ora
- Se întinde aluatul cu sucitorul putin mai gros ( se vede în poza ) , se decupeaza cu forme , se da la copt la 160 gr la cuptorul meu
- Dupa ce s-au racorit se unesc dupa ce punem dulceata la mijloc, se pudreaza cu îndulcitor pudra