Fursecuri cu dulceata de dovleac

5 fursecuriIngrediente

  1. Asigurati-va ca aveti dulceata daca nu o faceti, se face destul de repede
  2. Pentru aluat, ingredientele uscate (amestecul de faina, tarâtele, fibrele de bambus, praful de copt, turmericul si drojdia ) se amesteca într-un bol, peste ele se încorporeaza ingredientele umede amestecate separat(oualele, îndulcitorul, esentele si praful de sare ) deja se formeaza aluatul4 fursecuri
  3. Cu mâinile unse se framânta aluatul, se înfoliaza si se lasa la odihna cel putin jumatate de ora
  4. Se întinde aluatul cu sucitorul putin mai gros ( se vede în poza ) , se decupeaza cu forme , se da la copt la 160 gr la cuptorul meu
  5. Dupa ce s-au racorit se unesc dupa ce punem dulceata la mijloc, se pudreaza cu îndulcitor pudra

 

Leave a comment